Alin Opincaru rămâne reprezentant al societății civile în comisia de analiză a proiectelor pentru Parcul Șipote. Primarul Ion Lungu propune premierea celor mai bune trei proiecte

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu a curmat disputa privind dreptul lui Alin Opincaru de a reprezenta sau nu societatea civilă din municipiul reședință de județ în acea comisie care urmează să evalueze proiectele de amenajare a Parcului Șipote. În cele din urmă, Alin Opincaru a fost acceptat, după ce 6 ONG-uri au pledat în favoarea sa.

”Am primit adrese de susținere din partea a 6 ONG-uri din municipiul Suceava pentru Alin Opincaru, pentru a face și el parte din comisia de analizare a proiectelor pentru Parcul Șipote. Nu ne propunem să ne amestecăm în treburile societății civile, lăsăm lucrurile așa cum sunt. Cei din societatea civilă să fie mai atenți atunci când se întâmplă astfel de situații, fiindcă ele vor mai fi, să se organizeze și să își aleagă așa cum trebuie reprezentanții, fără să mai fie probleme”, a transmis primarul Ion Lungu.

Pe de altă parte el a anunțat că va propune comisiei de analizare a proiectelor pentru parcul Șipote, ca atunci când se va ajunge la partea de jurizare și premiere, să se acorde premiul 1 în sumă de 50.000 de lei, premiul 2  de 25.000 de lei și premiul 3 de 15.000 de lei  pentru primele trei proiecte, în ordinea în care vor fi  apreciate pentru realizarea Zonei de agrement Parcul Șipote.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *