Alt scandal în cartierul sucevean George Enescu, provocat de un soț părăsit de nevastă. Un nou dosar penal pentru violență în familie

Seria concubinelor agresate de foștii soți continuă în cartierul sucevean George Enescu. La doar câteva zile de când s-a petrecut un caz asemănător, aseară un fost soț gelos a fost dat la rândul său pe mâna poliției de către noul partener de viață al ex-nevestei, pentru agresiune.

 

Astfel, aseară pe la ora 20.22, prin 112, un bărbat din municipiul Suceava a sesizat că, pe strada Aleea Jupiter, din cartierul George Enescu, în fața blocului, concubina lui a fost agresată de fostul soț.

La fața locului a fost identificat bărbatul apelant care a relatat faptul că după ce s-a întors de la serviciu, concubina sa, în vârstă de 34 ani, i-a spus că a fost agresată de fostul soț în fața blocului.

La rândul ei, femeia a declarat  că în timp ce a ieșit în fața blocului pentru a strânge niște rufe de pe sârmă, a abordat-o fostul ei soț, A.R. de 34 ani, din aceeași localitate, cu care este în procedură de divorț, care i-a reproșat faptul că nu îi răspunde la apeluri și reproșându-i că nu vrea să se întâlnească cu el. Deoarece femeia nu a dorit să poarte un dialog cu acesta, bărbatul ar fi  lovit-o, ulterior cerându-și scuze pentru acest gest.  

Femeia a fost condusă la sediul Poliției municipiului Suceava, unde declarat verbal și în scris că nu solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu față Remeș Silviu dar a dorit să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.