Alte 15 autobuze electrice ajung la Suceava. Contract semnat azi cu firma Solaris din Polonia, anunț al primarului Ion Lungu

În  această dimineață s-a semnat contractul pentru furnizarea celor 15 autobuze electrice și a 19 stații de încărcare, din care 15 pentru încărcare lentă și 4 pentru încărcare rapidă, anunță primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Contractul a fost încheiat cu firma Solaris din Polonia, ca urmare a licitației organizate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Primarul Sucevei a spus că acestea sunt ultimele autobuze care trebuie sa vină la Suceava din lotul celor 62, care compun parcul de transport public electric la nivelul municipiului.

Valoarea contractului este de 50.426.627,35 inclusiv TVA.

Termenul de livrare este de 22 luni.

De asemenea Lungu a precizat că a insistat la reprezentantul firmei Solaris să aducă cât mai repede autobuzele la Suceava.

Garanții:

– 500.000 km sau 5 ani;

– 8 ani caroserie;

– 5 ani baterii electrice;

– anvelope 120.000 km;

– componente cauciuc 8 ani.

”Sperăm să ajungă cât mai curând aceste autobuze, să întregim parcul la capacitatea de 62 autobuze electrice și să putem trece la culoarul unic de transport public”, transmite Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *