Actualitate

ALUNECĂRILE DE TEREN DE LA ȘOLDĂNEȘTI ȘI POLUAREA PRODUSĂ DE ACET, ÎN DISCUȚIA COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Membrii Comiteului Județean pentru Situații de Urgență se vor reuni, în ședință extraordinară, marți 26 iunie, de la ora 8,30, în Sala “Bucovina” din Palatul Administrativ.
Directorul ACET Suceava, Ștefan Groza, va prezenta raportul privind “alunecarea de teren din zona Șoldănești – municipiul Fălticeni, care a afectat sistemul de canalizare al localității, precum și situația lucrărilor executate și a celor rămase de executat”.
De asemenea, directorul ACET va prezenta o informare detaliată cu privire la „, ce a provocat mortalitate piscicolă pe râul Suceava, în aval de localitatea Tișăuți”.
Directorul general al Regiei Autonome Aeroportul “Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuța, va face referire la situația care a generat ravena de pe islazul comunal al orașului Salcea.
Directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor Suceava, jurist Daniel Drăgoi, va prezenta “Conceția națională de răspuns în caz de inundații”, iar șeful ISU Suceava, general de brigadă Ion Burlui, va prezenta “Planul de acțiune județean de răspuns în caz de inundații – al CJSU”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *