Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, primit de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. S-au purtat discuții despre potențialul economic al județului Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a primit ieri, 22 aprilie,  pe Excelența Sa David Saranga, Ambasadorul Israelului la Bucureşti.

Preşedintele Gheorghe Flutur a făcut o prezentare a potențialului economic al județului Suceava. Temele privind oportunitățile de cooperare româno-israeliană la nivelul județului Suceava au vizat dezvoltarea economica, sănătatea și turismul, cu referire la parcul industrial și Aeroportul Ștefan cel Mare, agricultura și industria alimentară, domeniul IT.

”Sunt domenii în care județul Suceava poate atrage investiții, pentru a valorifica întregul potențial de care dispune. Important este ca această cooperare să înceapă în cel mai scurt timp, drept care se va stabili un mod de lucru pentru o colaborare permanentă, un grup de lucru care va lucra online pentru început, urmând sa fie organizate în județul Suceava întâlniri cu delegații israeliene, acțiuni de promovare a brandului Bucovina și a turismului în județul Suceava, a declarat cu acest prilej președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.