Mopan Suceava
Actualitate

Ambasadorul SUA Kathleen Kavalek, în vizită la Suceava. Întâlnire cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a întâmpinat-o în această dimineață pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalek,  venită în vizită la Suceava cu prilejul deschiderii expoziției „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, organizată pentru a aniversa un sfert de secol de parteneriat strategic între România și SUA, cu care a avut ulterior și o întrevedere. Ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalek  a fost însoțită de consilierul pentru presă și cultură al Ambasadei SUA, Peter Brown, de consilierul politic Alexandra Shema și de directorul pentru spații americane, Irina Nițu.

”Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american. În cadrul întâlnirii am prezentat oportunitățile în perspectiva dezvoltării unui parteneriat economic Suceava – SUA, bazat pe turism, cultură, mediu de afaceri.

Parteneriatul strategic a marcat înscrierea țării noastre pe un drum al consolidării, bunăstării vieții socio-economice, democrației, cimentat odată cu aderarea la NATO și UE”, a transmis după această primă întâlnire președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *