Ambulanță SMURD lovită de un șofer grăbit la intersecția Areni. O tânără de 18 ani, voluntară SMURD aflată în autospecială a fost rănită

Sâmbătă dimineață, pe la  ora 09.40, un bărbat de 43 ani, din municipiul Suceava, care conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai din oraș, dinspre Obcini spre intersecția Areni, a lovit o autospecială SMURD.

Conform IPJ, ajungând la intersecţia cu strada Universităţii, el a trecut pe culoarea verde a semaforului, însă nu a acordat prioritate de trecerea autospecialei SMURD care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi circula pe strada Universităţii din direcţia ISU Bucovina spre Areni, fiind condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Zamostea, pompier în cadrul I.S.U. Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 18 ani, din municipiul  Suceava, membru voluntar în echipajul ambulanţei care se afla în cabina destinată pacienților.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *