Mopan Suceava
Actualitate

Ambulatoriu de screening în orașul Vicovu de Sus, în specialități esențiale – Pediatrie, Ginecologie, ORL, Cardiologie, Oncologie, și Imagistică CT. Acord de parteneriat semnat de primarul Vasile Iliuț și dr. Sima Flaviu

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliut a semnat acordul de parteneriat între U.A.T. Oraș Vicovu de Sus și Spitalul Municipal Rădăuți “Sfinții Doctori Cosma și Damian”, reprezentat de către managerul, dr. Sima Flaviu.

Obiectul acestui parteneriat stabilește drepturile și obligațiile părților cu privire la implementarea activităților aferente proiectului “Construirea si dotarea unui ambulatoriu de screening în orașul Vicovu de Sus”, pe amplasamentul actualului Cămin Cultural din centrul localității.

În cadrul acestui ambulatoriu vor funcționa șase programe de screening și consultații preventive în specialități esențiale: Pediatrie, Ginecologie, ORL, Cardiologie, Oncologie, și Imagistică CT.

”Mulțumim pe această cale domnului manager al Spitalul Municipal Rădăuți “Sfinții Doctori Cosma și Damian”, dr. Flaviu Sima pentru deschiderea, disponibilitatea si implicarea de care a dat dovadă încă de la prima discuție pe acest proiect, prin care ne-am propus să implementăm tehnologii moderne și servicii medicale de calitate de care să beneficieze întreaga comunitate”, a transmis primarul Vasile Iliuț.

Orașul Vicovu de Sus este unul dintre orașele județului Suceava care cunoaște o dezvoltare fulminantă. Locuitorii orașului, dar și din localitățile vecine beneficiind de toate facilitățile socio-economice-cultrale dezvoltate în ultima perioadă. Proiecte multe finalizate, au condus la o creștere a nivelului de trai în zonă, fapt confirmat și de reîntoarcerea tinerilor în zonă, dezvoltarea de locuri de muncă, servicii medicale de calitate, servicii bancare, servicii economice, activități de recreere, săli de sport și lista poate continua.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *