Administratie

Ambulatoriu Integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret dotat cu peste 500 de echipamente medicale de ultimă generație, dotări și piese de mobilier medical specific

Noua clădire a Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret, care este aproape finalizată, este dotată cu echipamente medicale ultra-moderne, liv rările continuând în ritm susținut.

Primarul  orașului Siret, Adrian Popoiu  a transmis că, „în paralel colaborăm cu furnizorii să livreze cele peste 500 de echipamente medicale, dotări și piese de mobilier medical specific achiziționate. Montajul acestor dotări și instructajul cadrelor medicale se va desfășura etapizat, în următoarele săptămâni, pentru a pune în funcțiune noua investiție cât mai curând”.

Printre dotările de nouă generație se numără un computer tomograf (CT), un osteodensitometru, ecograf, echipamente pentru balneo-fizio-terapie și altele.

Investiția, derulată de Primăria Siret, are o valoare de peste 2,5 milioane de euro, bani atrași din fonduri europene nerambursabile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other