Amenzi de 8000 de lei pentru nepurtarea măștii, acțiuni de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 executate de jandarmii suceveni, duminică

În cursul zilei de duminică, 21 martie, jandarmii suceveni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Suceavsa au desfășurat activități de informare și monitorizare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

În acest context, au fost verificate 36 de unități de alimentație publică și au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție și circulația nejustificată în intervalul orar 22:00-05:00.

Jandarmii suceveni reamintesc faptul că circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00, este restricţionată, cu unele excepţii, pentru motive justificate, în care persoanele sunt obligate să prezinte legitimația de serviciu sau adeverință eliberată de angajator ori o declarație pe proprie răspundere.

Jandarmii recomandă cetățenilor să respecte măsurile individuale de protecție sanitară, să poarte mască de protecție și să evite deplasările în intervalul orar menționat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *