Amenzi de aproape 150.000 de lei aplicate pentru nerespectarea ordonanțelor militare în județul Suceava în ultimele 24 de ore

Echipajele mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, au  acționat și în ultimele 24 de ore pentru respectarea prevederilor ordonanțelor militare de către cetățenii din județul Suceava.

Au fost executate, în acest interval, 66 misiuni din care cele mai multe   pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Au fost verificate 766 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și a fost aplicată 1 sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

În perioada de referință au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134500 lei.

În ultimele 24 de ore, personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 10 fapte de natură contravențională (7 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 3 alte contravenții în context). Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 13450 lei (12000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 1450 alte contravenții în context). Totodată, au fost constatate 2 de infracțiuni în context din care ambele de fals în declarații fiind cercetate 2 persoane.          

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *