Amenzi de peste 25.000 de lei, mărfuri confiscate de 70 de lei într-o acțiune pentru combaterea transportului şi comerțului ilicit cu animale desfășurată de polițiștii suceveni

În ziua de miercuri, 07.11.2018, polițiștii Serviciului Ordine Publică Suceava și ai Poliţiei oraşului Solca, în cooperare cu reprezentanţii D.S.V.S.A. Suceava au organizat o acțiune pe raza comunei Arbore, pe linia combaterii transportului şi comerțului ilicit cu animale/produse de origine animală, produse agricole şi produse de provenienţă extracomunitară.
Au fost verificate 33 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și producători agricoli. De asemenea, au fost controlate 17 autovehicule, fiind aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.635 lei. Polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 70 lei, constând în produse lactate şi cutii de conserve din carne.
Orașul Solca și zona din jur este una dintre cele mai puțin dezvoltate din punct de vedere economic în județul Suceava. Dar unde-i lege, nu-i tocmeală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *