Mopan Suceava
CulturalEvenimente

„Amintiri în Alb și Negru – Călătorie prin istoria vizuală a Fălticeniului”, expoziție fotografică Marinel Dănilă, la Galeria ”Zamca”. Vernisaj marți, 2 aprilie

Marți, 2 aprilie 2024, la ora 13.30, la Galeria de artă ”Zamca” va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Amintiri în Alb și Negru – Călătorie prin istoria vizuală a Fălticeniului”, o incursiune fascinantă în trecutul plin de farmec al orașului Fălticeni, capturat magistral în imagini de artistul Marinel Dănilă, cum au recomandat-o  organizatorii.

Maestrul  Mihai Pânzaru-PIM este curatorul iar criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc  va  prezenta această expoziție de fotografie care promite să  încânte simțurile și să deschidă inimile către bogăția culturală și istorică a Fălticeniului.

Expoziția este deschisă publicului în  perioada 1 aprilie – 31 aprilie 2024, la Galeria de artă „Zamca”, strada Zamca, nr. 17, Suceava

Pentru mai multe informații și actualizări, cei interesați sunt rugați să acceseze  pagina de Facebook: https://www.facebook.com/galeriazamca/.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *