Anchetă la Moara după ce unui localnic i-a fost furată o furcă într-un diferend legat de transportul în câmp a două căruțe cu bălegar

Poliția a anunțat că ieri, în continuarea cercetărilor efectuate cu privire la sesizarea unui anume G.M. din comuna Moara, din care rezultă că a fost lovit și i s-a furat o furcă, a fost audiată în calitate de martor o femeie  care a declarat că în data de 15.05.2021, numitul G.M. a ajutat-o să transporte două căruțe cu gunoi de grajd de la locuința acesteia până în câmp.

În jurul orei 17:15, după ce a descărcat a doua căruță cu îngrășământ, M.G. s-a întors din câmp, a lăsat-o pe femeie în fața casei sale, moment în care o altă femeie din familia proprietară a gunoiului de grajd  a venit la acesta și a început să-l tragă de haine și să-l lovească cu pumnii. Mai mult, soțul acesteia din urmă l-a lovit de asemenea pe G.M.. Mai mult, fiul lor a intervenit la rândul său, sustrăgând furca pe care G.M. o avea în atelajul hipo, pentru a-l împiedica pe acesta din urmă să riposteze.

După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea au alte violențe” și „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.