Anchetă privind circumstanțele în care un bărbat din Rădăuți a încasat o strachină în cap din partea concubinei, faptă reclamată de acesta la Poliție

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată ieri prin 112 de către un bărbat  de 29 ani  din localitate, despre faptul că are loc un scandal în familia și a fost lovit în cap de către concubină.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în urma unor discuții contradictorii privind copii minori pe care îi au împreună, concubina acestuia, în vărstă de 28 ani, l-a lovit pe reclamant cu o farfurie în zona capului.

Având în vedere cele reclamate de către apelant, polițiștii au chestionat-o pe femeie, care a precizat că în timp ce se afla la domiciliul comun, s-a iscat o ceartă cu concubinul, pe fondul situației copiilor minori și darea în grijă a acestora la stat, în urma căreia ea s-a enervat și l-a lovit pe concubin cu o farfurie în cap, fără a-i provoca leziuni. Bărbatului  i-a fost întocmit un formular de evaluare al riscului, rezultatul fiind faptul nu că există risc eminent. Acesta a depus plângere scrisă privind săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *