Actualitate

Andrei Ciutac și Mihai Ungurian și-au dat demisia din funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte al ACS Foresta Suceava. Comunicat

Pe pagina oficială de internet a ACS Foresta Suceava s-a anunțat în după amiaza acestei zile că președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au dat demisia, urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic:

”Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de presedinte, respectiv vicepresedinte.

În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte.

Pana la data de 18.07.2022 când va fi reunirea lotului,  urmează să fie numit și noul antrenor principal pentru sezonul următor.”, se arată în comunicatul de presă transmis.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *