Andrei Năstase ”primarul de facto” al Chișinăului, propus pentru calitatea de cetățean de onoare al Sucevei de Ion Lungu, la recomandarea starețului Mănăstirii Putna, părintele Melchisedec

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că va supune aprobării consiliului local în ședința ordinară din 30 mai, acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Suceava lui Andrei Năstase, cel care a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Chișinăului, care au fost invalidate. ”Am promis, și voi intra în consiliul local cu propunerea de acordare a titlului de cetățean de onoare al municipiului Suceava primarului de facto al Chișinăului, Andrei Năstase. Este un tânăr care se bate în Republica Moldova pentru democrație, pentru accederea Moldovei în Uniunea Europeană.

Avem o caracterizare foarte frumoasă care ne-a fost trimisă de starețul Mănăstirii Putna, părintele Melchisedec. În ședința de consiliu local de pe 30 mai voi propune ca Andrei Năstase să devină cetățean de onoare al municipiului Suceava, plecând de la faptul că el și-a făcut studiile universitare chiar aici, la Universitatea din Suceava. Îi întărim moralul, măcar cu atât să îl sprijinim și noi în bătălia pe care o poartă la Chișinău” a anunțat azi Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *