Angajați cu mască folosită incorect, la localul Spartan din Vicovu de Sus. Reclamație prin TELVERDE confirmată

La 03.01.2021, pe la ora 20.30, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul IPJ Suceava despre faptul că prin intermediul TELVERDE a fost trimisă o sesizare cu privire la faptul că în incinta localului Spartan, de pe raza orașului Vicovu de Sus, angajații nu poartă corect masca de protecție.

Având în vedere sesizarea, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost constatate următoarele aspecte:

În incinta localului Spartan au fost identificate trei persoane, în calitate de angajați, care nu purtau regulamentar masca de protecție, astfel încât să le acopere nasul. În urma legitimării, s-a constatat faptul că persoanele identificate un angajat de 44 ani și două tinere de 21 ani respectiv 20 ani, acestea fiind sancționate conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, s-a luat legătura cu persoana responsabilă de local și i s-a pus în vedere, ca pe viitor, angajații să poarte regulamentar masca de protecție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *