Angelica Flutur și Florin Mucea, invitații săptămânii la emisiunea ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

În perioada următoare, începând de astăzi, 30 noiembrie 2019, vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA. Invitații emisiunii moderate de subsemnatul, Neculai Roșca, de la cotidianul online Suceava smartpress, sunt pe cât de frumoși și deștepți, cum le stă bine bucovinenilor, pe încă atât de talentați. Sunt artiștii noștri populari Angelica Flutur și Florin Mucea! Cu asemenea oameni alături credeți că mai este vreo îndoială legată de faptul că folclorul bucovinean este pe mâini bune? Eu nu am îndoieli. Taraful ”Forin Mucea” de la Bilca, proiecte comune cu Angelica Flutur de la Ciumârna, spectacole pentru Diaspora românească precum și pentru românii, sucevenii, bucovinenii din țară. O emisiune în care muzica noastră populară se întrețese cu vorbele frumoase ale celor doi artiști bucovineni, gătiți special pentru dumneavoastră. Ce poate fi mai frumos acum, în preajma Zilei Bucovinei și a Zilei Naționale?  

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii POVESTEA VORBEI este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.