Actualitate

ANTRENOR SUCEVEAN DE RUGBY, GĂSIT ÎNECAT LA ȘASE ZILE DE LA DISPARIȚIE, PE MALUL MOLDOVEI, LA HUMOR

Petru Panait, fost rugbist, antrenor și profesor de sport, din municipiul Suceava, a fost găsit sâmbătă seară mort, cel mai probabil înecat, pe malul râului Moldova, în orașul Gura Humorului.
Acesta a plecat în data de 6 iulie a.c.,  împreună cu un alt antrenor, însoțind o echipă de rugby, copii de la CSM Suceava, într-o tabără de antrenament, la Humor.
Echipa a campat în corturile cu care au venit de acasă,  în apropierea terenului de rugby al orașului, Stadionul Tineretului, situat lângă râul Moldova.
În ziua de luni, 9 iulie, Petru Panait a plecat din tabără spunând că merge să facă o plimbare prin stațiune, dar nu a mai revenit. Timp de mai multe zile bărbatul de 69 de ani a fost căutat de colegi prin Humor, familia acestuia anunțând că nu dorește să îl dea dispărut deoarece bărbatul mai lipsea de acasă cu zilele, fără să anunțe, astfel încât nimic nu părea suspect.
În cursul zilei de sâmbătă, 14 iulie a.c., în jurul orei 18, localnici din Gura Humorului au găsit corpul neînsuflețit al antrenorului de rugby, pe malul râului Moldova, cel mai probabil adus de ape la mal.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, a declarat că se va stabili cauza exacta a decesului după efectuarea necropsiei, probabilitatea foarte mare fiind ca Petru Panait să se fi înecat chiar în ziua în care a plecat din tabăra de corturi de lângă terenul de rugby. La o primă examinare a trupului neînsuflețit, nu a fost identificată nicio leziune care să conducă la suspiciunea că moartea profesorului de sport sucevean a fost una violentă.

Please follow and like us:

One thought on “ANTRENOR SUCEVEAN DE RUGBY, GĂSIT ÎNECAT LA ȘASE ZILE DE LA DISPARIȚIE, PE MALUL MOLDOVEI, LA HUMOR

  • Adrian Liviu Smochina

    Dumnezeu sa-l ierte. Un antrenor extraordinar…un om deosebit . A fost ca un tata multor copii si tineri ,ce i-au trecut prin mana, si pe care i-a adus pe culmile performantei ,pe multi chiar la echipa nationala de rugby. Fie-ti tarana usoara , nea Pana…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *