”Anul Centenar – Anul proiectelor europene pentru orașul Siret”. 1,3 milioane de euro, bani europeni, pentru investiții la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă”

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, continuă seria prezentării proiectelor pe care le-a inițiat su egida ”Anul Centenar – Anul proiectelor europene pentru orașul Siret”.Proiectul prezentat la sfârșitul acestei săptămâni vizează ”Construcția și dotarea de ateliere, laboratoare și amfiteatru în cadrul Colegiului Tehnic Lațcu Vodă Oraș Siret, jud Suceava”. Valoare totală aproximativă a acestui nou proiect este de 1.300.000 euro iar finanțarea se prefigurează a fi realizată din fonduri europene.
Se are în vedere construirea unei clădiri în curtea fostei Școli Profesionale, în care vor funcționa: 3 laboratoare, 3 ateliere și un amfiteatru. De asemenea, vor fi dotate atelierele și laboratoarele cu mobilier, scule, mașini, echipamente și software de specialitate pentru clasele cu profil mecanică și textile.
Perioada de implementare a acestui proiect este intervalul 2018 – 2021. Licitația pentru lucrări se află în faza de pregătire iar data estimată pentru începerea lucrărilor este luna martie 2019.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *