Anul Centenar – Anul proiectelor europene pentru orașul Siret. Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program normal Luminița Oraș Siret, jud Suceava

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, continuă seria promovării proiectelor aflate în fază de implementare, proiecte care vor schimba faţa oraşului Siret.
„Proiectul prezentat azi este: “Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program normal Luminița Oraș Siret, jud Suceava”. Valoare totală: aprox. 1.250.000 euro – din fonduri europene.
Rezultatele prevăzute prin proiect şi care vor contribui la ridicarea standardului de calitate al oraţului sunt: reabilitarea corpurilor de clădire existente (Corp A și Corp B), extinderea corpului B – construirea unui corp nou și dotarea tuturor corpurilor cu mobilier și echipamente didactice și nedidactice”, precizează edilul.
Perioada de implementare a proiectului este 2018 – 2021. Licitația pentru lucrări se află în faza de pregătire, iar data estimată pentru începerea lucrărilor este martie 2019.

Primarul Adrian Popiu a postat şi imagini în care sunt prezentate reuzultatele finale ale proiectului, pe care le redăm:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.