Mopan Suceava
Actualitate

Anul medical 2022, cu bune și cu rele, cu dr. Sorin Hâncu la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 7 ianuarie 2023,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe doctorul Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava

Anul medical 2022, cu bune și cu rele, așa cum este văzut de doctorul Sorin Hâncu, autoritate de necontestat în domeniu. A corespuns așteptărilor  ministrul Sănătății? Am scăpat de Covid, intrăm în epidemie de gripă sezonieră? Se găsesc medicamentele esențiale în farmacii? Care sunt așteptările pentru Facultatea de Medicină și Spitalul Clinic la Suceava? Care este soarta medicilor de familie? Întrebări la la care doctorul Sorin Hâncu răspunde cu onestitate.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *