Actualitate

Anul muzeal 2023, cu Constantin Emil Ursu la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 4 februarie 2023,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe directorul Muzeului Național al Bucovinei, Constantin Emil Ursu.

Muzeul Național al Bucovinei prin muzeele din componență este pregătit și în acest an să vină în întâmpinarea vizitatorilor cu provocări noi și diverse. Pe lângă marile festivaluri ale verii, cel medieval, cel de rock de la cetate ori marea sărbătoare de la Muzeul Etnografic – ”Lume, lume, hai la târg!”,  vor fi evenimente noi, expoziții remarcabile, dar și activități intense de educație muzeală.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *