Anul Nou și noul val pandemic, cu dr. Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  revine în anul 2022 cu un invitat remarcabil: Doctorul Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava.

Tema principală a emisiunii este pe măsura vremurilor pe care le parcurgem: ”Anul nou și noul val pandemic”. Cu credința că punctul de vedere al unui profesionist poate contribui la câștigarea bătăliei împotriva Covid și, foarte important, la reconstruirea relațiilor interumane deteriorate de pandemie, reputatul medic sucevean este în legătură cu telespectatorii începând de sâmbătă seară, 8 ianuarie 2022, de la ora 20.00.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *