Apă caldă pe toată perioada verii în municipiul Suceava, la iarnă va fi căldură în apartamente, a dat asigurări primarul Ion Lungu, după o întâlnire cu Comitetul Director al firmelor Bioenergy și Thermonet

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat astăzi că a purtat discuții cu Comitetul Director al societăților comerciale Bioenergy și Thermonet, cele care asigură producerea, furnizarea și distribuția agentului termic în municipiul reședință de județ. După aceste discuții, Ion Lungu a asigurat pe suceveni racordați la sistemul public de furnizare a energie termice că în această vară nu vor fi opriri la furnizarea apei calde decât punctual, unde sunt necesare intervenții la rețelele de distribuire iar la iarnă va fi furnizat agent termic pentru încălzirea locuințelor, fără probleme.  

 ”Am avut în această dimineață o întâlnire cu Comitetul de conducere, reprezentat inclusiv din acționari, ai societăților Bioenergy și Thermonet care asigură producerea, furnizarea și distribuția energiei termice în orașul nostru. Am discutat strategia pentru asigurarea încălzirii și a apei calde în sezonul rece 2021-2022, programul de reparații în acest an.

De asemenea am trecut în revistă proiectul pe care îl are pregătit municipalitatea suceveană pentru atragerea de fonduri europene în vederea finalizării reabilitării punctelor termice și rețelelor termice principale și secundare.

S-au concluzionat următoarele: sucevenii vor beneficia de apă caldă toată vara, vor fi doar opriri punctuale pentru lucrări de reparații și de asemenea,  sucevenii vor beneficia de căldură și apa caldă în sezonul rece 2021-2022”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *