Apartament cuprins de flăcări în Fălticeni, de la o candelă aprinsă, în ziua de Paște

O candelă aprinsă, lăsată nesupravegheată a produs un incendiu chiar în prima zi de Paște, în apartamentul unui fălticenean.  Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată duminică după ora 15.00, prin 112 cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat de 49 de ani a izbucnit un incendiu.

În acea zi, în jurul orei 14:30,  bărbatul a plecat de la domiciliu împreună cu soţia sa, lăsând nesupravegheată o candelă aprinsă, pe un tocător din lemn, în bucătăria locuinţei. La plecarea acestora, în locuinţă a rămas soacra sa..

Pe la orele 15:00, un vecin a simţit miros de fum venind din apartamentul vecinului său, motiv pentru care a bătut la uşa acestuia, fiindu-i deschisă de către mama soacră a proprietarului. A aflat că femeia a încercat să stingă singură incendiul, însă nu a reuşit.

Pompierii veniți la fața locului au stins incendiul, fără ca acesta să se propage şi la alte camere ale locuinţei, stabilind ca şi cauză a acestuia candela aprinsă lăsată nesupravegheată. Prejudiciul stabilit este de aproximativ 9000 lei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *