Apartament distrus de o explozie cauzată de acumulări de gaze, într-un bloc de pe strada Tipografiei din Suceava

O puternică explozie, neurmată de incendiu, s-a produs în această dimineață, pe la ora 8.00, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Tipografiei din municipiul Suceava.

În urma exploziei, un bătrân de 86 de ani a suferit arsuri. Conștient și cooperant, a fost preluat de echipajele SMURD care i-au acordat primelele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. O femeie de 36 de ani a suferit atac de panică, fiind monitorizată de echipajele SMURD. Femeia și-a revenit și nu a mai fost necesar transportul ei la Spital.

Explozia a afectat elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uși ale apartamentelor din bloc precum și cea de la intrarea în scară.

La locul evenimentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autoscară mecanica, o autospecială pentru descarcerare și două ambulante SMURD (TIM + B2).

Explozia s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulări de gaze, blocul fiind racordat la rețeaua de gaze naturale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *