Apartament pus la dispoziție gratuit de fostul senator Neculai Bereanu, pentru copiii medicilor, jandarmilor ori polițiștilor plecați în misiune anti-coronavirus

Neculai Bereanu, om de afaceri sucevean, fost senator, a transmis pe o rețea de socializare o ofertă care poate să fie luată în considerare, în condițiile în care epidemia Coronavirus va produce efecte mai mari  și la Suceava.

Iată anunțul făcut de Neculai Bereanu:

”Ofer un apartament cu toate condițiile pentru o familie de medici, polițiști sau jandarmi care nu au cu cine să își lase copii în aceasta perioada de luptă cu coronavirus. Pentru protejarea copiilor inclusiv supravegherea lor”.

O inițiativă meritorie, să recunoaștem, demnă de luat în calcul, dacă va fi cazul.

Ulterior, fostul senator Neculai Bereanu a detaliat oferta sa: ”Este un moment în care trebuie să fim solidari. Sunt familii de medici tineri, implicați în lupta contra Coronavirus, și care nu au cu cine să își lase copiii, existând și riscul ca părinții medici, polițiști sau jandarmi  să transmită virusul către  copii. Disponibilitatea din partea noastră există și este gratuită!”, a transmis Neculai Bereanu, fost senator.   

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *