Mopan Suceava
Actualitate

Apel al Prefecturii privind respectarea regulilor în pandemie: distanțare socială, igienă personală, purtarea măștii de protecție. Linie telefonică pentru sesizarea cazurilor de încălcare a acestor reguli

Instituția Prefectului – Județul Suceava, a trasmis în cadrul unui comunicat de presă făcut public azi, un apel către suceveni de respectare a regulilor de distanțare socială și a celorlalte reguli impuse în situație de pandemie.

În plus, se face un apel la cetățeni, care pot apela oricând un număr de telefon unde pot sesiza cazuri de încălcare a normelor de protecție.

Prezentăm în cele ce urmează apelul transmis de Instituția Prefectului – Județul Suceava:

RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

 RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!

PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

La linia telefonică TelVerde 0800800165, cetățenii pot sesiza cazurilor de încălcare a normelor de protecție.

La linia telefonică TelVerde 0800800358, cetățenii pot apela pentru recomandări  și informații legate de COVID-19.

Facem un apel către cetățenii județului Suceava la respectarea tuturor măsurilor de protecţie şi a restricţiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, în vederea ridicării măsurilor suplimentare și revenirea cât mai curând la o activitate normală în comunitate.

       

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *