Apel al viceprimarului Lucian Harșovschi către suceveni, să se recenzeze. O populație mai mică înseamnă alocări bugetare mai mici, arată el

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a făcut un apel către cetățenii cu domiciliul în municipiul reședință de județ  care nu au fost încă recenzați, să facă acest lucru, acceptând recenzorii al domiciliu sau  apelând la centrul fix de recenzare din incinta Direcției Județene de Statistică, care va funcționa până duminică 31 iulie inclusiv, orele 20.00, acesta fiind termenul limită. El a oferit și un număr de telefon pentru cei care doresc să se programeze la acest centru: 0230/523153.

În municipiul Suceava, care în evidențele serviciului de stare civilă au adresă de domiciliu 127.000 de persoane, s-au recenzat doar 83, 25%.

În municipiul Suceava sunt pe teren 96 de recenzori, la care se adaugă încă 15 funcționari puși la dispoziție de Primărie.

El a spus că espre important să se recenzeze cât mai multă lume, fiindcă ”una e să fii încadrat ca municipiu la 100.000 de locuitori și alta e să fii încadrat la sub 100.000. Spre exemplu, alocările din cotele defalcate din impozitul pe venit se fac în funcție de numărul de locuitori. A avea mai mulți locuitori înseamnă bani mai mulți pentru investiții”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *