APEL UMANITAR. O TÂNĂRĂ SUCEVEANCĂ GRAV RĂNITĂ ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN CLUJ, ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE. FLORENTINA SUMUCIUC ARE 26 DE ANI ȘI ESTE ABSOLVENTĂ A USV SUCEAVA

Tina Florentina Sumuciuc, o tânără suceveancă de 26 de ani, absolventă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava are nevoie urgentă de sânge, după ce a fost victima unui grav accident de circulație în Cluj Napoca, petrecut miercuri seară, pe 12 septembrie a.c.
Ea se află acum internată la Spitalul din Cluj, într-o stare gravă: comă profundă cu multiple leziuni. Cei care doresc să ofere o șansă Florentinei Sumuciuc, pot să doneze sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, inclusiv la Suceava.
Transfuziile se pot face indiferent de grupa sanguină a donatorului, de luni până vineri, între orele 08.00-12.00 pe numele Florentina Sumuciuc.
Vă mulțumim!

Adăugăm mai jos și mesajul fratelui Florentinei așa cum a fost el postat pe pagina sa de facebook:

”Am nevoie de donatori de sânge (orice grupă, la orice centru de transfuzii din țară), urgent.
Donația să fie făcută în contul Florentina Sumuciuc (sora mea) care este internată în comă profundă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj – secția Chirurgie 1, în urma accidentului de ieri (accidentată violent pe trecerea de pietoni din fața Metro Cluj).
Avem nevoie ca cine donează să ceară adeverință unde să fie specificat că s-a donat pentru Sumuciuc Florentina și să fie specificată cantitatea donată.
Avem nevoie de poze cu aceste adeverințe pentru a le prezenta la spital, pentru a elibera aceeași cantitate de sânge pentru ea, la centrul din Cluj. Inbox / Mail: andreisumuciuc@gmail.com / dumitrusumuciuc@gmail.com”

Please follow and like us:

2 comentarii la „APEL UMANITAR. O TÂNĂRĂ SUCEVEANCĂ GRAV RĂNITĂ ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN CLUJ, ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE. FLORENTINA SUMUCIUC ARE 26 DE ANI ȘI ESTE ABSOLVENTĂ A USV SUCEAVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *