Aprinderea luminilor festive în municipiul Suceava, sub prima ninsoare. Bradul de Crăciun înconjurat de veselie și lume multă

Lume multă și veselă, aseară, la aprinderea luminilor festive și a celor din piața centrală a orașului, în municipiul Suceava. Lume dornică să se scuture povara anului prin care a trecut, lume veselă dar atentă și multe voci de copii fericiți.

Aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun și a celor din oraș a avut loc, ca și în anii trecuți, de Ziua Bucovinei, iar anul acesta, iarna a binecuvântat locul cu prima ninsoare, bucuria celor prezenți fiind vizibil emoționantă.

Au fost prezenți, primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Balan. De data aceasta, păreau fără greutatea funcțiilor pe umeri, primarul Lungu fiind însoțit de nepot, iar deputatul Balan ținându-și finul în brațe.

Ambii au dat declarații scurte, la cererea jurnaliștilor prezenți la eveniment, precizând că anul acesta dificil nu permite organizarea evenimentului cu mult fast, dar în inimile bucovinenilor sigur azi e mare sărbătoare.

Primarul Lungu a transmis că ”de ZIUA BUCOVINEI, conform tradiției, aprindem luminile în Bradul de Crăciun și iluminatul ornamental în oraș. Anul acesta, fără fast, dorim să aducem o rază de bucurie în inimile sucevenilor având în vedere că trecem printr-o perioadă grea din cauza acestui Coronavirus.

LA MULȚI ANI, DRAGI SUCEVENI!

LA MULȚI ANI, DRAGI BUCOVINENI!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *