APROAPE 400 DE KILOGRAME DE HRIBI NEDECLARAȚI, CAPTURĂ RECORD LA VAMA, A POLIȚIȘTILOR SUCEVENI

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că joi seară, în jurul orei 22.40,  în timp ce acționa la intersecția DN 17, cu DC Miclăușa, din comuna Vama, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani  din municipiul C-lung Moldovenesc care transporta ciuperci.

Întrucât bărbatul nu a prezentat avizul de însoțire pentru marfa transportată, polițiștii au solicitat sprijinul organelor de specialitate care au procedat la inventarierea, cântărirea și clasificarea pe specie și calitate a produselor, rezultând cantitatea de 398 kg de ciuperci din specia hrib, de calitate inferioară, în valoare  de 1.194 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind  protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar cantitatea de 398 kg de ciuperci a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil, în vederea respectării normelor legale incidente.

Please follow and like us:

One thought on “APROAPE 400 DE KILOGRAME DE HRIBI NEDECLARAȚI, CAPTURĂ RECORD LA VAMA, A POLIȚIȘTILOR SUCEVENI

  • 29 iunie 2018 la 10:21
    Permalink

    Ce dreacu de autorități de unde acte de proveniență de la ursul din pădure..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.