APROAPE 400 DE KILOGRAME DE HRIBI NEDECLARAȚI, CAPTURĂ RECORD LA VAMA, A POLIȚIȘTILOR SUCEVENI

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că joi seară, în jurul orei 22.40,  în timp ce acționa la intersecția DN 17, cu DC Miclăușa, din comuna Vama, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani  din municipiul C-lung Moldovenesc care transporta ciuperci.

Întrucât bărbatul nu a prezentat avizul de însoțire pentru marfa transportată, polițiștii au solicitat sprijinul organelor de specialitate care au procedat la inventarierea, cântărirea și clasificarea pe specie și calitate a produselor, rezultând cantitatea de 398 kg de ciuperci din specia hrib, de calitate inferioară, în valoare  de 1.194 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind  protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar cantitatea de 398 kg de ciuperci a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil, în vederea respectării normelor legale incidente.

Please follow and like us:

One thought on “APROAPE 400 DE KILOGRAME DE HRIBI NEDECLARAȚI, CAPTURĂ RECORD LA VAMA, A POLIȚIȘTILOR SUCEVENI

  • 29 iunie 2018 la 10:21
    Permalink

    Ce dreacu de autorități de unde acte de proveniență de la ursul din pădure..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *