Aproape 400 de pachete cu țigări găsite de poliție în bagajul unei fete de 15 ani. Minora transporta țigările la Rădăuți

În dimineața zilei de ieri, 23.04.2019, în jurul orei 08.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza comunei Brodina, autoturismul condus de un bărbat din comuna Ulma în care se aflau în calitate de pasagere, soția acestuia și o minoră de 15 ani din comuna Ulma.

În urma  controlului autoturismului, polițiștii au identificat 399 de pachete cu țigări ascunse în două bagaje, bunuri despre care, conducătorul auto a precizat că aparțin minorei de 15 ani pe care a luat-o la ocazie de pe raza comunei Ulma și care avea asupra sa cele două bagaje.

Cu ocazia audierilor, minora a declarat faptul că, la 22.04.2019 a luat țigările de la locuința unei rude, o femeie de 22 de ani din comuna Ulma și trebuia să le transporte în municipiul Rădăuți.

În cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 22 de ani din comuna Ulma, ocazie cu care, au fost identificate 3 telefoane mobile, persoana percheziționată declarând faptul că, nu avea cunoștință de existența unuia dintre acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, fiind ridicate cele 3 telefoane mobile și confiscate cele  399 de pachete cu țigări, în valoare de  circa 4.000 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *