Aproape 5000 de spectatori la ”Cetatea de Rock a Sucevei”. De la anul, festivalul va dura trei zile, a anunțat vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă a anunțat că la spectacolele din cadrul evenimentului ”Cetatea de Rock a Sucevei”, de la Cetatea de Scaun, care s-au desfășurat în zilele de 19 și 20 august a.c., au fost prezenți aproape 5000 de spectatori. Dat fiind succesul evenimentului, pentru anul viitor se preconizează ca acest festival să aibă loc timp de trei zile.

”Timp de două zile, vineri și sâmbătă, rockul a revenit în festival, în Cetatea de Rock a Sucevei.  Un interes deosebit din partea tinerilor și nu numai a făcut ca în aceste două zile în Șanțul cetății să intre aproximativ 5000 de spectatori. Este prima ediție, sperăm ca de la an la an acest eveniment să crească. Este clar că sucevenii și cei care se află în vizită aici, turiștii doresc și rock în această lună plină de evenimente de la Cetatea de Scaun. Mulțumim tuturor, mulțumim și organizatorilor. Reacțiile sunt din cele mai favorabile. Ne pregătim deja pentru ediția de anul viitor, pe care ne gândim să o facem în trei zile și suntem siguri că vom ave un număr și mai mare de spectatori. Vă așteptăm în continuare la evenimentele organizate în cetatea de Scaun, și nu numai”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă.

Precum se știe, pe scena din Șanțul Cetății au au cântat formațiile și cântăreții CITRIX, E-AN-NA, E.M.I.L, MARCO MENDOZA, OLD BREW MOB,URMA, ROBIN AND THE BACKSTABBERS și VIȚA DE VIE.

”Muzeul Național al Bucovinei mulțumește tuturor celor care au făcut ca, atât Festivalul de Artă medievală ”Ștefan cel Mare” cât și ”Cetatea de Rock a Sucevei”, să se desfășoare în condiții de siguranță: Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, Poliția Locală a Municipiului Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Poliția Municipiului Suceava.

Nu în ultimul rând, mulțumim publicului care este alături de noi la toate evenimentele organizate.”, se arată întrun comunicat al Muzeului Național al Bucovinei.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *