Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților achiziționează două echipamente pentru testarea coronavirus și 2000 de kit-uri de testare.Cont bancar pentru cei care vor să doneze pentru a se face mai mult

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a anunțat pe contul propriu de facebook că a a semnat contractre de achiziție pentru  două echipamente pentru testarea coronavirus-ului precum și 2000 de kit-uri de testare.  De asemenea, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a transmis că intenționează să achiziționeze și mai multe kit-uri de testare pe lângă cele 2000 comandate și pentru asta se pot oferi donații din partea celor care doresc să sprijine efortul comun în lupta împotriva coronavirus.  

Iată ce a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, în cele două mesaje publicate pe pagina proprie de facebook:

”În tot noianul de vești îngrijorătoare din Suceava, vine și una care să ne aducă un licăr de speranță.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a semnat contractul de achiziție a două echipamente principale pentru testare COVID-19, precum și kituri de testare pentru 2000 de probe. S-a primit promisiunea că le vom primi în 8 zile.
Ele vor fi donate Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, pentru a veni în sprijinul luptei împotriva acestui virus.
Cu Dumnezeu într-ajutor!
E vreme de rugăciune, dar și de multe fapte bune!”

Pe de altă parte însă:

”La Spitalul Județean Suceava este nevoie de mai mult.

În urma semnalelor de încurajare de ieri, intenționam să achiziționam mai multe kituri de testare (pe lângă cele 2000 comandate ieri).

La fel, este nevoie de aparatură suplimentară pentru susținerea cazurilor grave de îmbolnăvire, precum și de alte materiale și echipamente.

Dacă dorești să te alături acestei inițiative, poți ajuta cu o donație în contul deschis special în acest sens.

RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
BCR Suceava
Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Binecuvintează Doamne pe cei ce ajută și le răsplătește cu darurile Tale.

Mâini împreunate în rugaciune și mâini împreună lucrând fapta cea bună”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *