Asfaltări pe Pasul Puzdra, vizitate de președintele CJ Gheorghe Flutur. Noi reabilitări de drumuri anunțate pentru zona de munte a județului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut azi o vizită pe teren,la lucrările de asfaltare ce s-au realizat în Pasul Puzdra, unde a constatat că aceste lucrări s-au finalizat.

”Am fost azi pe teren și am constatat că s-a finalizat asfaltarea pasului Puzdra, drumul care leagă orașul Broșteni de Suceava prin Frasin și Stulpicani. S-au asfaltat 21 de kilometri. Este important că în zona cea mai grea, pasul Puzdra din Holda până la Ostra  drumul este finalizat. Urmează marcajul rutier. Am asfaltat și de la limita orașului Frasin până la Stulpicani și am mers spre Gemenea. Zilele acestea continuăm asfaltarea spre Ostra. Aici este o lucrare specială. Se va pune un strat geotextil, o textură specială care să facă legătura între beton și asfaltul pe care îl turnăm. Amintesc că pe raza orașului Frasin CJ Suceava nu are atribuții de modernizare a drumului ci este  obligația orașului care are un proiect în derulare aici.

De trei ani am cerut Guvernului bani prin PNDL pentru acest drum și nu ni s-a aprobat. Din acest motiv am făcut un împrumut și am scos la licitație lucrarea. Din cauza normelor legale derivate din OUG 114 prețurile au crescut și nu s-a adjudecat licitația și am început asfaltarea din surse proprii a drumului care arăta cel mai prost din toate din județ. Astăzi se circulă foarte bine și sunt bucuros să anunț că drumul prin pasul Puzdra a fost asfaltat”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 El a declarat că în paralel a fost începută asfaltarea spre Codrii Seculari Slătioara, pe o distanță de 4,5 kilometri până la Gemenea. În primăvara va fi terminată asfaltarea drumului  până la Rezervația Codrii Seculari. Tot pentru primăvară Gheorghe Flutur a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul care face legătura dintre Stulpicani și  Câmpulung Moldovenesc.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *