Asfaltările pe drumurile județene continuă și sâmbăta. Sunt deschise 21 puncte de lucru, anunță președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost astăzi pe teren, verificând lucrările care se desfășoară la reparația drumurilor județene. El a apreciat că, în pofida vremii nefavorabile, a crescut ritmul lucrărilor de la zi la zi, se intervine până seara târziu, precum și sâmbăta.

”În județ sunt deschise 21 puncte de lucru. La sfârșitul acestei săptămânii s-a intrat și pe tronsonul de la Straja spre Brodina și Ulma. S-au început lucrările de aici pentru că așa cum este legislația, nu putem repara și pe teritoriul orașelor, la Vicovu de Sus, în acest caz, unde primăriile sunt cele care pot să le repare”, a explicat Flutur.

Se lucrează la plombarea drumului Bilca – Frătăuții No i- Rădăuți, care este puternic avariat. Este un drum care va fi modernizat, care a fost  scos la licitație pentru asfaltare. Până atunci se fac lucrări de plombare. Se lucrează și la o altă porțiune foarte afectată, tronsonul Udești – Știrbăț. În zona de munte se lucrează la Moldovița, pe tronsoanele Breaza – Moldova Sulița și Dorna Arini – Șaru Dornei – Panaci.

”Urmează sa intervenim la toate drumurile care au mai rămas de reparat astfel încât, în pofida vremii care nu ne-a ajutat în această primăvară, să aducem în perioada următoare toate drumurile județene la starea normală”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *