Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Suceava a fost autorizată, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Suceava a fost autorizată. În acest fel, municipiul Suceava, împreună cu orașul Salcea și comunele Adâncata, Bosanci, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți și Șcheia, municipiul Suceava vor avea transport metropolitan.

”Prioritatea este cea de a asigura un sistem de transport în comun eficient, accesibil și durabil prin achiziționarea de mijloace de transport ecologice și nepoluante. Accesând PNRR, vom cumpăra autobuze electrice, pentru primele 50 avem deja aprobarea, iar 30 sunt în așteptare.

Valoarea totală a celor două proiecte este de 199.892.977,60 lei cu TVA ( 114.483.148,06 lei – proiectul aprobat și 85.409.829,53 lei – proiectul în așteptare).

De la 1 ianuarie, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Suceava,  va prelua transportul în toate localitățile menționate”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *