Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Astăzi fost inaugurată Baza Sportivă a Clubului Sportiv Orășenesc Viitorul Liteni. Sâmbătă, 15 iulie, meci în Cupa României: Viitorul Liteni – ASC GAUSS Bacău

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii,  a anunțat că  astăzi, 13 iulie, 2023,  a fost inaugurată Baza Sportivă a Clubului Sportiv Orășenesc Viitorul Liteni.

” Este o lucrare demnă de Liga a III-a, în care echipa de fotbal a orașului nostru își va desfășura activitatea echipa în sezonul viitor!” a transmis primarul Tomiță Onisii.

La eveniment au participat profesorul Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, director al LPS Suceava, prof. univ. dr. Bogdan Marius Grosu, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității  ”Ștefan cel Mare” Suceava, sponsori, foste glorii ale fotbalului din Liteni și din Suceava precum și alți invitați.

Primarul Tomiță Onisii a anunțat în acest context că sâmbătă 15.07.2023, de la ora 18,00, pe Stadionul ”Ionel Pintiliescu” se desfășura faza regională a Cupei României – Grupa a II-a, meci în care Viitorul Liteni va juca cu A.S.C. GAUSS Bacău

”Vă așteptăm cu drag!” este mesajul transmis de Tomiță Onisii, primarul orașului Liteni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *