Atac la varza de pe un ogor de lângă Cimitirul din Rădăuți. Hoții au fugit cu 8 verze în mașină, proprietarul a rămas cu paguba

Un bărbat și o femeie, căzuți în patima verzelor, s-au gândit că nu are rost să dai bani pe atât de consumata trufanda, dacă tot e ogorul plin la marginea drumului.

Așa că au luat mașina și s-au oprit la primul ogor ieșit în cale, situat strategic pentru furt, cel mai bine, lângă cimitir. Martorii dimprejur nu aveau cum să îi deranjeze prea tare, așa că au început a căra căpățânile la portbagaj.

Tocmai atunci și-a găsit proprietarul să vină în vizită în teren. La vederea bărbatului, pasionații de varză au tulit-o.

Iată cum arată fapta relatată de poliție:

La 26.08.2022, ora 13.29, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 54 ani, din orașul Milișăuți, despre faptul că de pe terenul său agricol, situat în apropierea Cimitirului Rădăuți, a fost sustrasă o cantitate de varză.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în timp ce reclamantul se deplasa spre terenul său, cultivat cu varză, ajuns în apropierea acestuia, a observat cum într-un autoturism era încărcată o cantitate de varză de către o persoană de sex feminin și una de sex masculin. În momentul în care proprietarul terenului s-a apropiat, cele două persoane s-au urcat în autoturism și au părăsit zona.

În urma inventarierii, proprietarul verzelor a constatat că au fost sustrase un număr de 8 bucăți varză, prejudiciul produs fiind în valoare de aproximativ 50 lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt”.

Nu știm dacă s-a recuperat paguba.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *