Atenție la nunți, cumătrii sau alte evenimente! Polițiștii suceveni atenționează că evenimentele private sunt în continuare interzise, până la data de 1 iunie 2021

Polițiștii suceveni atrag atenția asupra faptului că evenimentele private sunt în continuare interzise atât în spațiile închise cât și la exterior până la data de 01 iunie 2021.

În cursul zilei precedente polițiștii au identificat mai multe evenimente private organizate cu încălcarea legislației în vigoare în ceea ce privește starea de alertă pe teritoriul României.

Polițiștii reamintesc că în conformitate cu H.G. nr. 531/2021, Anexa 3, pct. 14 și 15 sunt intezise evenimentele private (nunți, botezuri, mese festiv, etc) în spații închise dar și în spațiile deschise.

Deși actul normativ prevede unele măsuri de relaxare a interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii SarsCov2, evenimentele private se preconizează a se desfășura în condițiile prevezute de lege abia de la data de 01 iunie 2021.

Polițiștii le mulțumesc sucevenilor care au înțeles să respecte legea și au făcut ca județul nostru să înregistreze la aceast moment una dintre cele mai scăzute rate de incidență la nivel național. A fost un efort comun al cetățenilor și al instituțiilor implicate.

”Facem apel pe această cale să respectăm în continuare legislația și să dăm dovadă de responsabilitate în aceste ultime zile de restricții pentru a grăbi deznodămândul către siguranță, sănătate și normalitate.Vă mulțumim!”, trasmite Poliția Suceava.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *