AŢI VĂZUT ACEASTĂ PERSOANĂ?

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare a persoanei dispărute CODESCU DUMITRU-BOGDAN, de 30 de ani, din comuna Păltinoasa, sat Capu Codrului, judeţul Suceava, care, la 16.07.2018, a plecat voluntar de la o stână din satul Capu Codrului, judeţ Suceava și nu a mai revenit.
Din verificările efectuate, a reieşit că, la 16.07.2018, ora 11:30, bărbatul a plecat spre localitatea Gura Humorului, luând asupra lui și o parte din bunurile personale, anunțând ulterior că se întoarce la stână, însă nu a mai revenit, nici în locul unde lucra și nici la domiciliu.
Semnalmente: înălţime circa 1,78 m, constituţie atletică, ochi căprui (poartă ochelari), părul șaten scurt, faţă ovală, nas drept, gură normală, fără semne particulare sau tatuaje.
La data plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, pantaloni de stofă de culoare închisă, cu buzunare laterale, în picioare purta adidași negri, iar pe cap o șapcă de culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. SUCEAVA

Please follow and like us:

One thought on “AŢI VĂZUT ACEASTĂ PERSOANĂ?

  • 30 iulie 2018 la 12:14
    Permalink

    La vremea asta, majoritatea tinerilor de aceasta varsta pleaca la Mare. Tenerife, Mallorca, Taiwan etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *