Au demarat lucrările la noul dispensar medical din orașul Liteni, investiție de 3,5 milioane de lei. Alte investiții în derulare, prezentate de primarul orașului, Tomiță Onisii

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a anunțat că săptămâna aceasta au început lucrările la o investiție foarte importantă pentru localitatea pe care o gospodărește, – noul dispensar medical, realizat prin fonduri ale CNI, clădire ce are peste 550 mp (P+1E) cu 3 cabinete de consultații, 3 săli de tratament, sală de așteptare, cameră de gardă, sală administrativă și spații tehnice, investiție cu o valoare de peste 3.500.000 lei.

În același timp continuă lucrările la corpul nou de școală (finanțare prin POR – Axa 10), la corpul B al liceului tehologic ”Iorgu Vârnav – Liteanu”, unde se vor executa lucrări complexe de consolidare dar și mansardarea acestuia, pentru realizarea a încă cinci săli de clasă și a unui amfiteatru (finanțare prin POR – Axa 13) dar și la Sala Sporturilor, unde stadiul lucrărilor a depășit 70% ( investiție finanțată prin CNI).

De asemenea s-au reluat lucrările de pregătire pentru asfaltare la 8 kilometri de drum, cu finanțare din fonduri europene și de modernizare a iluminatului public (zilele acestea se lucrează pe strada preot Herțug), lucrări ce vor continua până la definitivarea înlocuirii tuturor lămpilor actuale cu lămpi mult mai economice.

Primarul Tomiță Onisii a adăugat pe pagina de internet și câteva imagini de la obiectivele de investiții aflate în derulare în orașul Liteni.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *