AU FOST RELUATE LUCRĂRILE DE EXECUȚIE A COVORULUI ASFALTIC, MARCAJE RUTIERE ȘI TURNARE TRATAMENTE PE DRUMURI NAȚIONALE DIN JUDEŢUL SUCEAVA

Prefectura Județului Suceava informează că au fost reluate lucrările de execuție a covorului asfaltic, marcaje rutiere și turnare tratamente pe drumuri naționale, după o perioadă în care au fost sistate din cauza ploilor și fenomenelor meteo periculoase.
Pe raza de activitate a Secției de Drumuri Naționale Câmpulung, au fost deja reluate lucrările de execuție covor asfaltic pe DN17, la Mestecăniș, iar în perioada imediat următoare vor începe lucrările de execuție “straturi bituminoase subțiri”, pe DN 17B.
Totodată, se execută lucrări la marcaje rutiere pe DN 17, de la Păltinoasa la Câmpulung, precum și reparații la covorul asfaltic pe DN17A, între Palma și Ciumârna.
Ca urmare a alunecării de teren produse din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, pe DN 17 A a fost afectat terasamentul pe o porțiune de 100 de metri, de la kilometrul 30+900 până la kilometrul 31, circulația desfășurându-se pe un fir.
Au fost reluate și lucrările pe drumurile naționale ce intră aria de competență a Secției de Drumuri Naționale Suceava, fiind începute deja lucrări de turnare tratamente pe DN 29A, începând de la limita cu județul Botoșani, între localitățile Zvoriștea și Adâncata. De asemenea, se efectuează lucrări de reparații asfaltice pe DN2E, în zona localității Cacica, iar astăzi, 3 august 2018, s-au început lucrările de reparații pe DN2, la intersecția cu DN 17A, în zona localității Ratoș, se transmite prin comunicatul Biroului de presă al instituției Prefectului-Județul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *