Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Au început lucrările de amenajare a noului teren de fotbal, la Vicovu de Sus. Primarul Vasile Iliuț: în maxim două luni de zile, aici se va putea juca fotbal

În orașul Vicovu de Sus au început lucrările pentru amenajarea noului teren de sport al orașului. Primarul orașului, Vasile Iliuț, a vizitat noul șantier unde s-a intervenit deja cu un utilaj pentru nivelarea terenului. El a arătat că cel mai târziu pe 9 aprilie a.c. va veni la Vicovu din Cluj, cu care a fost semnat contractul pentru amenajarea acestui teren.

”Am promis că vom avea un teren de fotbal și iată că această investiție prinde contur. Acest lucru nu mi se datorează doar miei, ci întregii echipe de consilieri, aparatului propriu al primăriei orașului Vicovu de Sus, care au fost de acord să realizăm acest teren de fotbal. Gazonul a fost deja comandat. Mai avem un proiect aici, care vizează construirea unei baze sportive, pentru am depus cerere de finanțare de la București. Până atunci, în maxim două luni de zile, aici se va putea juca fotbal.

Pe tinerii noștri, care sunt atât de talentați, și care activează acum la alte cluburi sportive, îi vom aduce acasă, la Vicovu de Sus, unde am înființat Clubul Sportiv și vor activa aici”, a declarat primarul orașului Vicovu de Sus, care a mulțumit vicovenilor pentru sprijinul de care dau dovadă în promovarea unor astfel de proiecte.

”La Vicovu de Sus se întâmplă lucruri frumoase. Avem proiecte la care am muncit împreună cu echipa, de când am venit la primăria orașului. Acum se văd rezultatele muncii noastre”, a mai arătat primarul Iliuț.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *