Au început lucrările de reabilitare a clădirilor CFR de pe traseul Dornești – Putna

Anunțul făcut acum două săptămâni de publicația Suceava smartpress, privind adjudecarea lucrărilor de reparații a stațiilor CFR de pe traseul Dornești – Putna, redeschis călătorilor la jumătatea lunii august a acestui an, are de-acum acoperire în realitate.
Lucrările de reabilitare au început deja iar la clădirea haltei din Vicovul de Sus, conform fotografiei realizate de Gaby Reuț și postate pe pagina Calea ferată Dornești-Putna, se vede cum se lucrează deja la repararea acoperișului.
Acum două săptămâni anunțam că a fost finalizată licitația pentru reparațiile curente și igienizări la clădirile stațiilor CFR de pe traseul Dornești – Putna. Efectuarea lucrărilor a fost atribuită firmei SC GHENUȚA SRL din Iași, care a fost de altfel singurul ofertant.
Prețul de pornire a fost de 184.936,00 de lei fără TVA iar adjudecarea s-a făcut pentru prețul de 184.931,68 de lei, mai mic deci cu 4,32 lei.
În anul 2017 firma din Iași a înregistrat o cifră de afaceri de 6,36 milioane de lei, având un profit de 460 mii lei. Are o vechime de 23 de ani și un număr mediu de 162 de angajați.
Compania Națională de Căi Ferate “CFR” – SA a publicat un nou anunț de participare simplificat pentru achiziția de Reparații curente și igienizări la clădirile CF de pe raza secției Dornești-Putna. La anunțul anterior, publicat în 22 iunie 2018 nu și-a prezentat oferta nici un candidat.
Lucrările care se vor efectua in cadrul contractului, dacă achiziția publică va fi finalizată, pentru clădirile existente în perimetrul stațiilor vizează:
• Clădirea de călători și împrejmuire stație Rădăuți – reparații finisaje interioare și exterioare (tencuieli, glet ipsos și zugrăveli ), refacere împrejmuire;
• Clădire de călători și wc public stația Horodnic – Reparații acoperiș wc public, reparații tâmplărie, reparații tencuieli și zugrăveli;
• Clădire de calatori, cabină acari și wc public stația Gălănești – reparații pardoseli, reparații parchet, vopsitorie tâmplărie, finisaje (tencuieli, glet ipsos și zugrăveli), reparații curente cabină acari și wc public, reparații acoperiș wc public;
• Clădire de călători Vicovu de Sus – reparații elemente acoperiș ( acoperiș, jgheaburi și burlane), reparații tencuieli, reparații glet, zugrăveli lavabile, vopsitorii, montare tâmplărie PVC;
• Clădire de călători, cabină acari și wc public stația Gura Putnei – refacere pavaj peron linia 1, înlocuire coală sticlă geam termopan, reparații tencuieli, zugrăveli lavabile,înlocuire tâmplărie PVC, vopsitorii interioare cu vopsele lavabile, reparații sobe, reparații acoperiș wc;
• Clădire de călători, cabină acari, magazie și împrejmuire stația Putna – reparații tâmplărie, reparații sobe, refacere coș fum, gletuire pereți interiori, înlocuire prize și aplice simple, vopsitorie împrejmuire, zugrăveli cabina de acari și înlocuire tâmplărie, zugrăveli magazie și înlocuire geamuri.
Mulțumim pentru promptitudine domnului Gaby Reuț și paginii Calea Ferată Dornești-Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *