Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/08/gradinita-lahman1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Au început lucrările la grădinița din curtea Școlii nr. 6, din Burdujeni Sat. Firma ”Con Bucovina” va realiza lucrările finanțate cu bani europeni în valoare de peste 600.000 de euro

 Primarul municipiului Suceava Ion Lungu  a postat o informație importantă pentru cetățenii din oraș: ”Din această zi firma „Con Bucovina” SA Suceava a demarat lucrările la grădinița din curtea Școlii nr. 6, din cartierul Burdujeni Sat.

După finalizarea investiției vom asigura condiții optime de desfăşurare a procesului educațional pentru un număr de 80 de preșcolari. Valoarea totală a proiectului este de 3.167.502,02 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile alocată de MDRAPFE este de 2.808.616,47 lei (98%), aproximativ 603.678,98 euro. În maxim 24 luni investiția va fi finalizată. Doamne ajută!”, a fost mesajul public preluat de pe facebook, transmis de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Ne asociem apelării la pronia cerească, alături de părinții din Burdujeni Sat, primarul Ion Lungu și patronii de la Con Bucovina pentru ca lucrările la noua grădiniță să nu fie doar proiecte bifate și neterminate din felurite motive ce ar putea fi ulterior invocate de părțile implicate în proiect.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *