Evenimente

August, lună plină de evenimente la Putna, anunță primarul Gheorghe Coroamă

Precum se știe deja, luna iulie a debutat la Putna cu evenimente deosebite, la care au participat mii de oameni. Pe de 2 iulie, dimineața, în ziua în care Biserica Ortodoxă Română îl celebrează pe Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, a fost pelerinaj mare la mormântul strălucitului voievod, de la Mănăstirea Putna. După amiază a avut loc un spectacol extraordinar, care a adunat mii de spectatori, cu artiști de prim rang din România dar și din Republica Moldova.

Iată că sărbătorile verii continuă la Putna. Primarul comunei, Gheorghe Coroamă, a anunțat că luna august va fi de asemenea o lună plină cu evenimente la Putna, la care sunt invitați cu drag toți cei care doresc să participe.

Astfel, în perioada 4 – 6 august, va fi organizată prima ediție a Zilelor Filmului Românesc la Putna – Festivalul omagial ”Dimitrie Cantemir și Ciprian Porumbescu”.

În ziua de 15 august, va fi sărbătoarea Hramului Mănăstirii Putna, Adormirea Maicii Domnului.

Vineri, 25 august și sâmbătă, 26 august, în parcul de lângă Chilia lui Daniil Sihastru se va desfășura ediția a IV-a a Festivalului Național de Muzică Folk ”Ridică-te Ștefane!”.

Iar în perioada 31 august – 3 septembrie se va desfășura competiția ”Bucovina SSV Motorsport”.

Detalii despre fiecare manifestare în parte, pot fi găsite pe afișele care însoțesc articolul.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *